24 Aralık 2015 Perşembe

Palamut Buğulama


Malzeme:
·        2 adet palamut
·        1 demet maydanoz
·        3 adet kuru soğan
·        2 adet domates
·        2 adet limon
·        Tuz

Yapımı:

Palamutları halka şeklinde kesip yıkadıktan sonra süzgeçte süzülmeye bırakalım. Süzülen palamutları tuzlayalım. Domatesleri halka kesip bir tencerenin dibine dizelim, üzerine tuzladığımız palamutları yerleştirelim. Balıkların üzerine halka kesilmiş soğanlar, soğanların da üzerine halka kesilmiş limonları diziyoruz.  Maydanozu dal dal kesip en üste serpelim. Bir su bardağından biraz az su ile 45-50 dakika pişirelim. Palamut buğulama hazırdır. Afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More